Cursus Rave ABC's


De cursus Rave ABC’s is een 4 daagse cursus. Hier leer je de basis technieken benodigd voor HD analyse.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wat meer wil weten over de interpretatie van de diagrammen, of dat nu is voor je zelf of omdat je nieuwsgierig bent naar de mensen om je heen. Na afloop van de klassen ben je in staat om op een eenvoudige manier informatie te halen uit een chart. Het is tevens een goede manier om een beter idee te krijgen of het interpreteren van Designs iets voor je zou zijn.


De A staat voor: Het zwart en het rood in een chart - persoonlijkheid en lichaam (2)

De B staat voor: Drie circuitgroepen in het HD diagram (3)

De C staat voor: Hexagram structuur(6)


Iedereen die deze 11 basisprincipes kent en weet te zien in iemands Design kan een eenvoudige, maar goede HD analyse maken. De 64 poorten worden behandeld in relatie tot de circuits waartoe ze behoren.

In de cursus Rave Cartography die volgt op de Rave ABC’s wordt in groter detail ingegaan op alle afzonderlijke kanalen.


Voorwaarde voor deelname aan de Rave ABC’s is minimaal een Reading van een gecertificeerd analist en de Living your Design trainingLogo

De eerstvolgende cursus Rave ABC's wordt gegeven op:


Vrijdag 26 april 2024

Zaterdag 25 mei 2024

Vrijdag 7 juni 2024

Zaterdag 6 juli 2024


Locatie: Arnhem

Aanvang lessen: 10:00 uur

Einde: ca. 16:00 uur


Aantal deelnemers: 5-10


Financiële investering voor deze cursus is €695,- (inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor bedrijven).

Inbegrepen zijn cursusmateriaal, lunches, koffie en thee.

Stuur een e-mail als je interesse hebt of om je aan te melden.


Testimonials:


De Rave ABC is een mooie cursus waarbij je echt het gevoel krijgt dieper op de materie in te gaan. Een logisch vervolg op de LYD training. Bij Denys krijg je op een prettige manier veel informatie tot je, met daar omheen steeds ruimte om vragen te stellen en antwoorden te krijgen. Met name de interactie rondom de te leren stof heeft me nogal wat aha-inzichten gegeven. Verwacht geen droog college: Denys heeft een organische manier van lesgeven, waarbij je wel degelijk van A naar B (en C) komt. Smaakt naar meer!

-Sophie Heijkoop


Ik heb zowel de cursus Rave ABC's als de Rave Cartography cursus bij Denys gevolgd en heb het als zeer leerzaam ervaren. De groep was klein gehouden en de manier waarop Denys ons de stof eigen wil laten worden is relaxed en persoonlijk. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en (niet geheel onbelangrijk) wat filosoferen.

-Grace van der Eijk


Denys is niet alleen goed thuis in de materie, maar heeft zijn eigen design goed doorleefd. Dat maakt het volgen van de ABC-cursus bij hem heel waardevol.

-Marie-Jose


Ik heb de Rave ABC's gevolgd bij Denys en ben zeer te spreken over de inhoud en het hele proces van deze training. Denys heeft zeer veel kennis van Human Design en is goed in staat om dit helder en op inspirerende wijze te delen. Met zijn meer dan 20 jaar ervaring dwingt hij respect af en daarnaast is hij ook nog een fijn warm mens die heerlijke soepen maakt voor tijdens de lunchpauzes! Denys brengt je steeds terug bij Strategie & Autoriteit en leert je het systeem vanuit de basisprincipes. Hij benadrukt regelmatig het mechanische aspect van dit systeem; het heeft niets te maken met geloof of spiritualiteit. Dat heeft deze training voor mij extra inzichten gegeven, omdat hij deze basis ook erg goed kon uitleggen. Alle cursisten uit onze groep gaan door met zijn vervolgtraining, Rave Cartography. Een aanrader voor iedereen die het systeem tot in de puntjes wil begrijpen en bereid is het experiment aan te gaan.

-Barbara Le Noble


Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik de Rave ABC's en Rave Cartography via Denys heb kunnen leren. Denys draagt zo veel kennis met zich mee, dat hij op iedere vraag een kloppend antwoord kon geven (en geloof mij, er werden veel vragen gesteld in onze groep). De informatie die je van hem krijgt is zo ontzettend waardevol. Denys werkt al jaren met dit systeem en is zelf onderwezen door Ra Uru Hu, wat binnen Human Design in Nederland zeldzaam is. Wat mij betreft is Denys een van de specialisten in Nederland. Ik ben erg blij met de inzichten die Denys ons gegeven heeft. -Kathelijn


Ik ben heel blij dat ik de Rave ABC's en de Rave Cartography bij Denys heb gevolgd. Denys leeft zijn Design, hij belichaamt Human Design en weet dit ook (zeer oordeelloos) over te brengen, zodat de informatie gaat leven. Wat ik ook heel waardevol vind, is dat Denys is opgeleid door Ra Uru Hu zelf. Tijdens de cursussen heb ik veel dieper in mijn Design (en dat van anderen) kunnen duiken en ik ben mijn Design daardoor nog meer gaan leven. Er is meer overgave aan mijn Design gekomen. Denys heeft mij tot verder experimenteren geprikkeld, op een dusdanig uitnodigende manier dat ik voorbij mijn weerstand ben gegaan en er heel open in ben gestapt. Dit heeft mij ongelooflijk veel energie opgeleverd! Heel erg bedankt! – Floor -


De kennis ontvangen van iemand die het bij de bron (van Ra dus) heeft mogen ontvangen, dat is geweldig. Denys weet waar hij het over heeft. Leeft Human Design, en vertelt er zo puur over. Dat voel ik. Dat het authentiek is. En als hij iets niet weet, dan zegt hij het ook. Maar eerlijk is eerlijk: er is niet veel dat hij niet weet. Ik heb tijdens de trainingen veel bevestiging gekregen. En ook kwartjes die vielen. Maar zeker ook nieuwe zaken geleerd. Ik zit zelf momenteel 2,5 jaar in het experiment, heb mijn baan opgezegd en ga verder voor mezelf. Iets wat ik eerst niet durfde, maar nu ik weet dat ik mag vertrouwen op mijn buikgevoel is het gewoon rustig in mij. En Denys heeft daar een positieve bijdrage in geleverd. Want ja, dit vergt moed….Aanrader voor iedereen die diepgaander het systeem wil leren kennen. – Esther-


Neem contact op met Human Design Wise voor meer info of inschrijving.


Terug…