Cursus Rave ABC's


De cursus Rave ABC’s is een 4 daagse cursus. Hier leer je de basis technieken benodigd voor HD analyse.

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wat meer wil weten over de interpretatie van de diagrammen, of dat nu is voor je zelf of omdat je nieuwsgierig bent naar de mensen om je heen. Na afloop van de klassen ben je in staat om op een eenvoudige manier informatie te halen uit een chart. Het is tevens een goede manier om een beter idee te krijgen of het interpreteren van Designs iets voor je zou zijn.


De A staat voor: Het zwart en het rood in een chart - persoonlijkheid en lichaam (2)

De B staat voor: Drie circuitgroepen in het HD diagram (3)

De C staat voor: Hexagram structuur(6)


Iedereen die deze 11 basisprincipes kent en weet te zien in iemands Design kan een eenvoudige, maar goede HD analyse maken. De 64 poorten worden behandeld in relatie tot de circuits waartoe ze behoren.

In de cursus Rave Cartography die volgt op de Rave ABC’s wordt in groter detail ingegaan op alle afzonderlijke kanalen.


Voorwaarde voor deelname aan de Rave ABC’s is minimaal een Reading van een gecertificeerd analist en de Living your Design trainingLogo

Data eerstvolgende cursus Rave ABC's:,


Zaterdag 3 december 2022

Zaterdag 17 december 2022

Zondag 15 januari 2023

Zondag 22 januari 2023


Locatie: de Literaire Werkplaats Meentweg 83a Eemnes

Aanvang lessen: 10:00 uur

Einde: ca. 16:00 uur


Heb je interesse, stuur me een e-mail


Maximaal aantal deelnemers: 12

De cursus gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.


Kosten voor de cursus zijn €645,- (inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor bedrijven).

In deze prijs zijn cursusmateriaal, lunches, koffie en thee inbegrepen.


Testimonials:


De Rave ABC is een mooie cursus waarbij je echt het gevoel krijgt dieper op de materie in te gaan. Een logisch vervolg op de LYD training. Bij Denys krijg je op een prettige manier veel informatie tot je, met daar omheen steeds ruimte om vragen te stellen en antwoorden te krijgen. Met name de interactie rondom de te leren stof heeft me nogal wat aha-inzichten gegeven. Verwacht geen droog college: Denys heeft een organische manier van lesgeven, waarbij je wel degelijk van A naar B (en C) komt. Smaakt naar meer!

-Sophie Heijkoop


Ik heb zowel de cursus Rave ABC's als de Rave Cartography cursus bij Denys gevolgd en heb het als zeer leerzaam ervaren. De groep was klein gehouden en de manier waarop Denys ons de stof eigen wil laten worden is relaxed en persoonlijk. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen en (niet geheel onbelangrijk) wat filosoferen.

-Grace van der Eijk


Denys is niet alleen goed thuis in de materie, maar heeft zijn eigen design goed doorleefd. Dat maakt het volgen van de ABC-cursus bij hem heel waardevol.

-Marie-Jose


Ik heb de Rave ABC's gevolgd bij Denys en ben zeer te spreken over de inhoud en het hele proces van deze training. Denys heeft zeer veel kennis van Human Design en is goed in staat om dit helder en op inspirerende wijze te delen. Met zijn meer dan 20 jaar ervaring dwingt hij respect af en daarnaast is hij ook nog een fijn warm mens die heerlijke soepen maakt voor tijdens de lunchpauzes! Denys brengt je steeds terug bij Strategie & Autoriteit en leert je het systeem vanuit de basisprincipes. Hij benadrukt regelmatig het mechanische aspect van dit systeem; het heeft niets te maken met geloof of spiritualiteit. Dat heeft deze training voor mij extra inzichten gegeven, omdat hij deze basis ook erg goed kon uitleggen. Alle cursisten uit onze groep gaan door met zijn vervolgtraining, Rave Cartography. Een aanrader voor iedereen die het systeem tot in de puntjes wil begrijpen en bereid is het experiment aan te gaan.

-Barbara Le Noble


In maart van dit jaar kwam ik op internet een vreemd diagram tegen wat gelijk mijn aandacht trok. Zoekend naar de betekenis hiervan kwam ik allerlei sites tegen over het Human Design Systeem waardoor ik, na veel informatie te hebben gelezen, de beslissing nam voor een Reading. Er is best wel een groot aanbod van Human Design analisten, maar de site humandesignwise.nl sprak mij zo aan dat ik uiteindelijk voor Denys Goossens heb gekozen. Tijdens de Reading werd mij duidelijk wat een logisch, oordeelloos en diepgaand systeem Human Design is om de differentiatie van ieders leven te duiden. Het is wat het is. Het gesprek werd opgenomen om thuis nogmaals te kunnen beluisteren en beleven. Wat een verademing om tijdens de Reading eindelijk de (h)erkenning te vinden voor wie ik ben. Ik voelde ervoor om de cursus Rave ABC’s te gaan doen en er was geen twijfel, die wilde ik graag bij Denys volgen. Tijdens de cursus, in een groepje met 6 anderen, was er alle tijd en aandacht voor uitleg en vragen stellen, aantekeningen maken, elkaar Designs lezen, impact in het dagelijks leven bespreken en vooral het belang van 'Strategie & Autoriteit' benadrukken. Denys legt je op een oprechte, heldere, respectvolle, liefdevolle en geduldige wijze uit hoe het Human Design Systeem in elkaar zit. Er komt tenslotte nogal veel informatie op je af. Het is een systeem wat je stap voor stap hebt te leren kennen en het kost tijd het te doorgronden. Je kunt na deze cursus al aardig met het systeem werken en jezelf en anderen ‘lezen’. Ik ga ook de cursus Rave Cartography volgen bij Denys en ben benieuwd naar alle nieuwe kennis want Human Design is nu helemaal geïntegreerd in mijn dagelijks leven.

-Mieke van Dalen


Neem contact op met Human Design Wise voor meer info of inschrijving.


Terug…